Fier op rijke traditie,
blik op de toekomst

Vader Dirk De Neve is het gekende gezicht achter Roomcentrale De Neve. Met dochter Aurélie en haar man Sebastiaan heeft nu ook de derde generatie haar intrede gedaan. Allebei deden ze eerst ergens anders ervaring op na hun studies, nu zijn ze vastbesloten om samen het familiebedrijf verder uit te bouwen. “We hebben een duidelijke richting gekozen: voortaan focussen we ons op de productie van zuivelproducten voor de voedingsindustrie. We gaan dat verhaal nu samen opbouwen, stap per stap”, vertelt Aurélie.

"Door zelf de handen uit de mouwen te steken, staan we dicht bij onze klanten."

Sebastiaan vult aan: “We steken graag zelf de handen uit de mouwen. Aurélie staat eerder in voor de administratie en de facturatie, ik leg me vooral toe op de productie en de praktische afhandeling van bestellingen. Op die manier staan we heel dicht bij onze klanten.”
De grootste troef van het bedrijf is dan ook de flexibiliteit, vindt vader Dirk, die samen met zijn dochter en schoonzoon actief blijft in het bedrijf. “Door op maat te werken, kunnen we een unieke dienstverlening aanbieden”, klinkt het. “We zijn fier op ons product en dat willen we ook uitstralen. We geloven er 100% in”, besluiten ze enthousiast.